studio danstique logo klein

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2011 hebben wij met onze balletschool 3 grote voorstellingen gegeven in de theaterzaal van 't Brandpunt in Helmond. Zie ook het artikel in het Zondagnieuws van 27-11-11 en De Loop van 2-12-11.

Op zaterdag 17 en zondag 18 december om 14.00 uur hebben we met de jongste leerlingen van onze balletschool het sprookje De Sneeuwkoningin gedanst. En op zaterdagavond 17 december om 20.00 uur hebben we de avondvoorstelling Studio Danstique, Toen en Nu gedanst.

Hieronder vind u een korte omschrijving van de 2 uitvoeringen of ga naar het fotoalbum om de foto's van de voorstellingen en repetities te bekijken.

De Sneeuwkoningin:
Het verhaal wordt verteld door Flonkelien 'een ster van boven', die ook de weg wijst naar het Paleis van de Sneeuwkoningin. In een Scandinavisch land wonen Gerda en haar vriendinnetje Nina. Zij wonen daar tot de dag dat er iets heel ingrijpends gebeurd. Dit heeft alles te maken met de beroemde spiegel uit het sprookje van Sneeuwwitje. Nooit heeft het verhaal verteld, wat er uiteindelijk met de magische spiegel is gebeurd. Deze werd stukgeslagen in duizend stukjes om te voorkomen dat er ooit nog iemand in de verleiding zou komen om erin te kijken. Op raadselachtige wijze komen brokstukken in het dorpje van Nina en Gerda terecht. Tijdens het opvegen hiervan krijgt Nina een splinter in haar oog. Nina's vriendelijke gedrag verandert meteen....
Dan wordt Nina meegenomen door de Sneeuwkoningin en volgt er een heel spannend verhaal.
Gerda gaat samen met de moeder van Nina op zoek naar Nina, om haar terug te vinden volgt er een zoektocht, door verschillende landen en komen ze allerlei gevaren tegen....

Dankzij de audiovisuele ondersteuning van In Sound en Vision wordt het een mooie voorstelling in combinatie met audiovisuele effecten.

Studio Danstique, Toen en Nu:
Oude choreografieën worden afgewisseld met nieuwe choreografieën d.m.v. audiovisuele effecten. Het heden en het verleden spelen een belangrijke rol. Alles draait om dans!
Alle disciplines zullen weer aan bod komen; klassiek, spitsen, streetdance, tapdance, modern en jazz.
Ook zullen onze leerlingen weer hun beste beentje voor zetten om er weer een mooie voorstelling van te maken.

Voor meer informatie over 't Brandpunt: http://www.brandpunt.info/.
De techniek bij de voorstellingen wordt verzorgd door Antoine van de Cruyssen (In Sound en Vision).

© 2018 Studio Danstique
Voorstellingen
button home
button lesinfo
button theater
button voorstellingen
button fotoalbum
button contact
Pivacybeleid