Voorstellingen

Optredens 2023:

24 juni 2023 – Seizoensafsluiting

LET OP! RESERVEER DEZE DATUM ALVAST IN UW AGENDA!

Op 24 juni 2023 zullen wij een seizoensafsluiting “De Wensboom” houden in het vereniging gebouw van Stadsharmonie Phileutonia, Kanaaldijk NW 27b in Helmond.

 

Aanvang is 14.00 uur en duurt waarschijnlijk tot 16.00 uur, gedurende deze voorstelling zullen onze leerlingen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd het afgelopen seizoen.

 

Kunt u ervoor zorgen dat uw dochter om 13.00 uur aanwezig is op 24 juni 2023 in het vereniging gebouw van Stadsharmonie Phileutonia, Kanaaldijk NW 27b in Helmond?


Toegang tot deze seizoensafsluiting kost € 5,=. 

Kaartverkoop zal starten per 5 juni 2023 voor aanvang van de lessen.

 

Wij wensen u veel kijkplezier,

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Studio Danstique

Hieronder vind u meer informatie over eerdere voorstellingen:

15 oktober 2022 – Fantastisch Dansconcert
Op 15 oktober 2022 hebben wij, Studio DanstiqueClaudia Rijpers en Rick Rijperseen dansconcert gegeven in het Carolus Borromeus College in Helmond.

25 juni 2022 – Seizoensafsluiting
Op 25 juni 2022 hebben wij een seizoensafsluiting gehouden in  Zalencentrum de Smed  (voorheen het MFC) in Stiphout. Gedurende deze voorstelling hebben onze leerlingen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd het afgelopen seizoen.

Foto’s van de voorstelling staan op onze Foto’s-pagina.

9 oktober 2021 – Seizoensopening
Op 9 oktober 2021 hebben wij een seizoensopening gegeven in Zalenscentrum de Smed in Stiphout. Gedurende deze voorstelling hebben onze leerlingen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd het afgelopen seizoen.

3 oktober 2020 – Seizoensopening
Op 3 oktober 2020 hebben wij een seizoensopening gehouden in Zalencentrum de Smed in Stiphout. Gedurende deze voorstelling hebben onze leerlingen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd het afgelopen seizoen.

22 en 23 juni 2019: Voorstelling “De Nieuwe Wereld”
Op 22 en 23 juni 2019 hebben wij 2 grote voorstellingen gegeven in het Anna Theater in Helmond.
Deze keer dansten onze leerlingen het sprookje “De Nieuwe Wereld”. 

We willen onze leerlingen en iedereen die weer voor en achter de schermen hebben meegeholpen om deze voorstellingen tot een groot succes te maken bedanken.

23 juni 2018 – Seizoensafsluiting
Ook dit jaar hebben we weer een seizoensafsluiting gehouden in Zalencentrum de Smed (voorheen het MFC) in Stiphout. Gedurende deze voorstelling hebben al onze leerlingen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd het afgelopen seizoen.

22 oktober 2017 – Helmonds Slavisch Koor zingt Klassiekers:
Deze uitvoering vond plaats in het TOV gebouw.
Het optreden bestaat uit diverse blokjes en een ervan is uit muziek van Tsjaikovski.
Hier verzorgden wij een dans op het thema van het Zwanenmeer onder leiding van Suzan van Rooij.

9 juli 2017 – Phileutonia and Friends in het Park 2.0:
Hier hebben we onder leiding van Natasja Vonk twee mooie dansen verzorgd op het podium in de Warande in Helmond.

24 en 25 juni 2017: Voorstelling “De Tovenaar van Oz”:

Op 24 en 25 juni 2017 hebben we 3 grote voorstellingen gegeven in het Anna Theater in Helmond.

Het verhaal gaat over het meisje Doortje uit Kansas dat bij haar Oom Henry en Tante Em in Kansas woont. Op een dag steekt er een storm op die haar meesleurt en haar in het kleurrijke Land van Oz doet belanden. Toch verlangt Dorothy terug naar Kansas, maar de enige die haar kan helpen is de machtige en magische tovenaar van Oz. Op weg naar Emerald City ontmoet zij de Stro, de vogelverschrikker zonder verstand, Tin, het roestige blikken meisje zonder hart en de Leeuw zonder moed. Lukt het haar om met de hulp van haar nieuwe vrienden alle hindernissen te overwinnen en terug te keren naar Kansas? Volg ons over de gele weg . . . . .

27 april 2017 – Koningsdag:
Op 27 april Koningsdag 2017 hebben wij een mooi optreden gegeven in Helmond op de Slingermarkt. Onder leiding van Mireille Cuijpers heeft onze tapdance groep een dans verzorgd uit onze musical “De Tovenaar van Oz”.